360test.nl

- Uw test laten begeleiden?
- Een testcenter met uw eigen merk?

Mail: info@360test.nl
Tel: 053 888 1955

leerstijlen van kolb

 

Test & Training

Wilt u alles uit uw team halen, dan kunt een training aan een test koppelen. Deze trainingen zijn bedoeld voor zowel startende als bestaande teams die niet optimaal functioneren, meer uit hun samenwerking willen halen of hun ontwikkeling willen versnellen.

In onze trainers-pool hebben wij trainers die veel ervaring hebben met (het trainen van) verschillende leerstrategieen en de theorie van Kolb.

Voor een training maken wij altijd een maat-programma specifiek voor uw organisatievraag. Trainingen die aan de Leerstijlen van Kolb gekoppeld kunnen worden zijn:

  • Training TeamAspect - Teams die een expertise-boost willen krijgen op één aspect van samenwerken.
  • MBTI – Teamtraining - Gebaseerd op het wereldwijd meest gebruikte psychometrische instrument: MBTI. 

Kom in contact met onze ervaren trainers en adviseurs en hoor wat wij voor u kunnen betekenen

 

Verbeter het leervermogen van uw organisatie

Mensen leren op verschillende wijze. De eerste leert door "het" te ondergaan, terwijl de ander juist graag de zaken overpeinst en wil bevatten. Voor een effectief leerproces is het van belang dat alle leerstijlen (ook wel stadia) gebruikt worden. Deze test levert mensen inzicht in de leerstijl van mensen en geeft advies om werkprocessen / projecten aan te passen zodat het leervermogen in uw organisatie optimaal benut wordt. 

  • Doel: Inzicht in leerstijlen van de teamleden. 
  • Resultaat: Inzicht in uw eigen leerstijl volgens uzelf en in perceptie van anderen. Overzicht van aanwezige leerstijlen in het team. Analyse van eventuele onbalans.
  • Methodiek: Ieder teamlid vult de vragenlijst over zichzelf in en over minimaal twee andere teamleden
  • Duur: 8 min per ingevulde test

360 graden Feedback, gratis test, tests, Teambuilding, Teamtrainingen, teamtests, testcentre, Groepsdynamica, Leerstijlen, Kolb, samenwerken, Testsysteem, Valide, Betrouwbaar, Assessment, 360 graden Feedback, gratis test, tests, Teambuilding, Teamtrainingen, teamtests, testcentre, Groepsdynamica, Leerstijlen, Kolb, samenwerken, Testsysteem, Valide, Betrouwbaar, Assessment,

 


 

De Leerstijlen van Kolb test afnemen

Naar gelang uw wensen en budget, kunnen wij de test t.b.v. de Leerstijlen van Kolb op 4 manieren voor u faciliteren: