360test.nl

- Uw test laten begeleiden?
- Een testcenter met uw eigen merk?

Mail: info@360test.nl
Tel: 053 888 1955

readiness scan veranderen

 

Test & Training

Wilt u alles uit uw team halen, dan kunt u een training aan een test koppelen. Deze trainingen zijn bedoeld voor zowel startende als bestaande teams die niet optimaal functioneren, meer uit hun samenwerking willen halen of hun ontwikkeling willen versnellen.

In onze trainers-pool hebben wij trainers die veel ervaring hebben met (het trainen van) verandering in teams.

Voor een training maken wij altijd een maat-programma specifiek voor uw organisatievraag. Trainingen die aan de Readiness Scan Veranderen gekoppeld kunnen worden zijn:

Kom in contact met onze ervaren trainers en adviseurs en hoor wat wij voor u kunnen betekenen

 

Bent u klaar voor veranderingen?

Veranderprocessen zijn vaak erg complex en niet altijd wordt met alles of iedereen rekening gehouden. Het gevolg hiervan is dat een veranderproces mogelijk kan vastlopen. Met deze uitgebreide test krijgt u aangrijpingspunten, die helpen bij het zo soepel mogelijk implementeren van een verandering in uw team of organisatie. Bij de ontwikkeling van de test, zijn meerdere theorieen samengekomen om een zo volledig mogelijk  beeld te kunnen vormen. Gebruikte theorieen zijn de Campmatrix, de 8 fasen van verandering van Kotter en het stakeholdersmodel van Peter Block.

  • Doel: Scan om te kijken of u of uw team klaar is voor verandering
  • Op basis van theorieen van Camp, Kotter en Block
  • Resultaat: energie steken in de juiste zaken
  • Methodiek: U vult de vragenlijst over uzelf in
  • Duur: 10 min per ingevulde test

360 graden Feedback, gratis test, tests, Teambuilding, Teamtrainingen, teamtests, testcentre, Groepsdynamica, samenwerken, Implementatievermogen, Scan, Testsysteem, Valide, Betrouwbaar, Assessment,  360 graden Feedback, gratis test, tests, Teambuilding, Teamtrainingen, teamtests, testcentre, Conflicthantering, Thomas Kilman, Groepsdynamica, samenwerken, Testsysteem, Valide, Betrouwbaar, Assessment,

 


 

De Readiness Scan afnemen

Wij kunnen de Readyness Scan Veranderen op drie manieren voor u faciliteren: