360test.nl

- Uw test laten begeleiden?
- Een testcenter met uw eigen merk?

Mail: info@360test.nl
Tel: 053 888 1955

leiderschap in 12 dimensies gebaseerd op kets de vries

 

Test & Training

Wilt u alles uit uw team halen, dan kunt u een training aan een test koppelen. Deze trainingen zijn bedoeld voor zowel startende als bestaande teams die niet optimaal functioneren, meer uit hun samenwerking willen halen of hun ontwikkeling willen versnellen.

In onze trainers-pool hebben wij trainers die veel ervaring hebben met het geven van leiderschapstrainingen en de theorieen van Kets de Vries.

Voor een training maken wij altijd een maat-programma specifiek voor uw organisatievraag. De training die aan de leiderschaptstest gekoppeld kan worden is: 

 

Beschikt u over de juiste leiderschapskwaliteiten?

De LeiderschapsTest helpt managers en bestuurders vast te stellen hoe goed zij of anderen hun belangrijkste taken vervullen. Het doel van de vragenlijst is om de geteste persoon een beter begrip bij te brengen en om hem of haar bewuster te maken van het belang van de diverse dimensies en te stimuleren de eigen vaardigheden in alle essentiële gebieden aan een nauwkeurig onderzoek te onderwerpen.

Hoewel er geen perfecte score bestaat, zoals eerder werd opgemerkt, kan een hoge score in bepaalde dimensies bijdragen aan een grote effectiviteit als leidinggevende.

  • Gebaseerd op: Manfred Kets de Vries
  • Doel: Inzicht verkrijgen in de uitvoering van de belangrijkste managementtaken
  • Resultaat: Inzicht in de bekwaamheid in 12 dimensies
  • Methodiek: Ieder teamlid vult de vragenlijst over zichzelf in en over minimaal twee andere teamledenn
  • Duur: 4 min per ingevulde test
     

360 graden Feedback, gratis test, tests, Teambuilding, Teamtrainingen, teamtests, testcentre, Groepsdynamica, samenwerken, Leiderschaptstest, Kets de Vries, Testsysteem, Valide, Betrouwbaar, Assessment, 360 graden Feedback, gratis test, tests, Teambuilding, Teamtrainingen, teamtests, testcentre, Groepsdynamica, Leiderschapstest, Kets de Vries, samenwerken, Testsysteem, Valide, Betrouwbaar, Assessment,

 


 

De Leiderschapstest volgens Kets de Vries afnemen

Wij kunnen wij deze leiderschapstest op drie manieren voor u faciliteren: