360test.nl

- Uw test laten begeleiden?
- Een testcenter met uw eigen merk?

Mail: info@360test.nl
Tel: 053 888 1955

hoe werkt het 360 graden testsysteem?

Eenvoudig werken aan teamsucces in vijf stappen

  1. Registreer u en log in
  2. Geef uw team op bij 'Mijn teams'
  3. Selecteer een test bij 'Nieuwe test'
  4. Vul zelf de test in en laat automatisch de uitnodigingen versturen zodat anderen de test kunnen invullen
  5. Ontvang automatisch de testresultaten met daarin een analyse van uw score ten opzichte van anderen en gerichte verbeterpunten bij 'Team Resultaten'
     

360 graden beoordeling = betrouwbare beoordeling

Bij 360 graden-tests vul je niet alleen de vragenlijst over jezelf in, maar beantwoorden anderen de vragen ook over jou. Dat kunnen leidinggevenden zijn, ondergeschikten, collega's en zelfs leveranciers. 

Voorbeeldresultaat gratis leiderschapstest teamtraining heidagen Quinn Leary Belbin TeamverbeterpotentieelZo ontstaat er een gebalanceerde werkelijkheid: die van jezelf en die van anderen over jou. En daarnaast beoordeel jij ook anderen. Dat is 360 graden feedback
Breng je de teamrollen van je afdeling in kaart, dan weet je na het invullen van tests op 360test.nl niet alleen hoe jij je eigen rol ziet, maar ook hoe anderen jouw rol zien.

 

360test.nl levert het teamtotaal

360test.nl faciliteert deze meerzijdige beoordeling, en gaat verder. Want niet alleen de afzonderlijke individuele uitkomsten zijn interessant, vooral de totaalscores geven het team, de afdeling of de organisatie inzicht. Met 360test.nl wordt ook dit in kaart gebracht. Zo ziet u in een oogopslag welke teamrollen te weinig en welke teveel in uw team aanwezig zijn. Of dat de communicatiestijlen op uw afdeling in balans zijn.